Promocija proizvoda Radovana Petrovića

SRETNA NOVA 2023. GODINA!
29. prosinca 2022
Dani Medexa uz 20% popusta
23. siječnja 2023

Promocija proizvoda Radovana Petrovića

Od 23.01. do 25.01. u našim ljekarnama Radovan Petrović vam poklanja 10% popusta na dio svojih proizvoda.

Apiterapija kao grana prirodne medicine stara je koliko i čovječanstvo, a primjena pčelinjih proizvoda u cilju očuvanja zdravlja ili kao terapija za liječenje različitih bolesti danas je podržana i saznanjima suvremene medicine. Tehnološka dostignuća i razvoj modernih istraživačkih metoda omogućila su znanstvenicima da identificiraju preko 300 različitih sastojaka pčelinjih proizvoda i utvrde njihova farmakološka svojstava.

Apiterapija je na hrvatskim prostorima prisutna još od 12. stoljeća. Posljednjih gotovo 60 godina obitelj Petrović čini dio te povijesti izradom pripravaka na bazi pčelinjih produkata provjerene i kontrolirane kvalitete i zajamčeno hrvatskog porijekla. U maloj obiteljskoj manufakturi stvorena je paleta ljekovitih i kozmetičkih proizvoda čiji se sastav neprekidno usavršava. Tako je treća generacija obitelji Petrović nedavno proizvode, koji su do tada sadržavali isključivo pčelinje proizvode, oplemenila eteričnim uljima i biljnim ekstraktima. Sinergijom sastojaka novi pripravci postaju još djelotvorniji, s ciljano odabranim aktivnim tvarima koje su znanstveno dokazano djelotvorne za određene tegobe.

APICOMPLEX PETROVIĆ MED JE naš najpoznatiji proizvod već više od 50 godina koji u potpunosti potvrđuje izreku žličica meda je žličica zdravlja!

Velika količina prisutnog cvjetnog praha koji sadrži obilje vitamina i minerala, aminokiseline i enzime, djeluje stimulirajuće na organizam, te potiče njegov razvoj i samoobranu od infekcija.

Izuzetna učinkovitost postiže se apsorpcijom svih aktivnih sastojaka u organizam prirodnim putem kao kod svakodnevne prehrane, a med se može koristiti vremenski neograničeno razdoblje.

Vitamin C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, utječe na smanjenje umora i iscrpljenosti, dodatno obogaćuje ovaj proizvod i upotpunjuje njegov blagotvoran učinak na imunološki sustav.

Sastojci:

(u 100 grama):
cvjetni med: 79,4 g
cvjetni prah: 20,0 g
vitamin C : 376,5 mg (>15 % RDA)
RDA=preporučena dnevna doza

Namjena:

Primjena se preporuča kod psiho-fizičke iscrpljenosti kod odraslih. Kod djece, mješavina se prvenstveno primjenjuje kao prirodni imunostimulator i zaštita kod povećane mogućnosti širenja infekcije u vrtićima i školama. Djeluje povoljno i na apetit i razvoj.
Preporučujemo korištenje kod zdravih osoba za održanje zdravlja, te kod iscrpljenih osoba za obnovu organizma. Također pomaže kod intenzivnih napora u svakodnevnici, kao i kod sportaša, te poslovno angažiranih ljudi da nadopune potrošeno kroz svakodnevni napor. Sportaši uz korištenje našeg meda zasigurno mogu uspješnije i brže eliminirati psihofizičke zamore i iscrpljenost. Odličan je dodatak svim klasičnim terapijama.

Medna mješavina je dostupna u pakiranju od 450 grama.
Uporaba:

Djeca od 1 do 2 god: 2 puta dnevno po 1 malu kavenu žličicu.
Djeca od 2 do 16 god: 2 puta dnevno po 1 čajnu žličicu.
Odrasli: 2 do 3 puta dnevno po 1 čajnu žličicu.
Uzimati poslije jela.

Napomena:

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Prije upotrebe dobro promiješati.