Avene sun uz posebne pogodnosti
26. svibnja 2022
PHOTODERM SUN POPUST 20%
26. svibnja 2022

Eucerin sun uz posebne pogodnosti

Kupite Eucerinove proizvode za zaštitu od sunca uz posebne pogodnosti od 01.06.. do 20.06. u našim ljekarnama i pripremite se za ljeto.

Eucerin je marka za njegu kože koju preporučuju dermatolozi i koja se temelji na etičnoj znanosti o koži. Čuva i vraća zdrav izgled kože te pruža osjećaj samopouzdanja zbog zdrave, blistave kože.

U suradnji s dermatolozima i uz korištenje naprednih tehnoloških znanja, Eucerin jamči pouzdanost i djelotvornost inovativnih preparata u skladu s najvišim dermatološkim standardima.
Sunčeva svjetlost ima mnoge pozitivne učinke na tijelo: ona povećava našu vitalnost i blagostanje, potiče cirkulaciju i metaboličke procese i aktivira proizvodnju vitamina D. No, potrebna nam je samo mala doza.

Tijelo može proizvesti vlastite zaštitne mehanizme kako bi se borilo protiv negativnih učinaka UV zračenja kao što su pigmentacija, zadebljanje vanjskih slojeva kože, proizvodnja antioksidansa i stvaranje tvari za UV filtriranje poput urokanske kiseline. Ali, koži su potrebni vrijeme i niske doze UV zračenja kako bi se mogla zaštititi te dodatna zaštita koja joj u tome pomaže.

Prekomjerno izlaganje UV zrakama jedan je od glavnih uzroka prijevremenog starenja kože i može dovesti do patoloških promjena na koži, u najgorem slučaju do raka kože. Nanošenje kreme ili losiona s dodatkom faktora zaštite od sunca (SPF) vrlo je preporučljivo za zaštitu tijela kada je izloženo UV zrakama.

Eucerin Sun Anti-Age krema SPF 30

Eucerin Sun Anti-Age krema SPF 30 je krema za zaštitu kože lica od sunca pogodna za sve tipove kože, a štiti od opeklina i oštećenja uvjetovanih djelovanjem sunca umanjujući istovremeno vidljive znakove fotostarenja. Formula kombinira dvije najnovije tehnologije osiguravajući superiornu foto zaštitu od oštećenja uzrokovanih UV zračenjem, poput staračkih pjega, i intenzivnu hidraciju kako bi vidljivo smanjila nastanak bora na licu i dekolteu.

Jednako kao i širokospektarna UVA i UVB zaštita, biološka stanična zaštita proizlazi iz kombinacije antioksidanske gliceretinične kiseline →, koja podržava vlastite mehanizme kože za zaštitu DNK i obnovu, te licochalcona A →, moćnog antioksidansa koji štiti stanice kože od štete uzrokovane slobodnim radikalima.

Kako bi umanjila pojavu bora i finih linija te kako bi intenzivno hidratirala kožu lica, formula sadrži dvije vrste hijaluronske kiseline → – nisko i visoko molekularnu. Dok visoko molekularna smanjuje nastanak bora, nisko molekularna potiče proizvodnju hijaluronske kiseline u koži.

Posebno stvoren za njegu lica, visoko učinkovit fotostabilan UVA/UVB sustav filtera usklađen je sa sa zahtjevima EU i Cosmetics Europe – udruženja za osobnu njegu (bivša Colipa).

Eucerin Sun Anti-Age krema SPF 30 ima ugodnu, laganu teksturu, brzo se upija i ostavlja mat učinak.

Eucerin Sun tonirana krema za zaštitu lica od sunca, svijetla nijansa SPF 50+

Eucerin Sun tonirana krema za zaštitu lica od sunca, svijetla nijansa SPF 50+ je krema za lice svijetlijih tonova. Osim toga što pruža napredna zaštitu od sunca, njezini svijetli pigmenti koži daju ujednačen ten prirodno preplanulog izgleda. Na koži ostavlja i dugotrajan mat učinak.

Lagana tekstura. Bez parfema, bez parabena. Ne izaziva začepljenje pora. Pogodna za osjetljivu kožu.

Pored toga što pruža trenutačnu korekciju tena, ova inovativna formula pruža zaštitu protiv oštećenja kože izazvanih djelovanjem sunca:
Visoko učinkovit, fotostabilan sustav UVA/UVB sustava filtera osigurava pouzdanu zaštitu od opeklina, a usklađen je sa zahtjevima Eu i Cosmetics Europe – udruženja za osobnu njegu (bivša Colipa).
Stanična zaštita uz licochalcon A →, moćan antioksidans koji štiti od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima.
Gliciretinična kiselina → štiti DNK i podupire mehanizam obnove DNK kože.