Popust 20% na Dietpharm
3. svibnja 2019
20% popust na Centrum vitamine
10. svibnja 2019

Akcijski popust 15% na Pierre Fabre

Iskoristite 15% popusta na Pierre Fabre proizvode od 13.05. do 15.05.2019. u našim ljekarnama.

Pierre Fabre, farmaceut iz Castresa na jugozapadu Francuske, osnovao je Laboratories Pierre Fabre Medicament. Grupa Pierre Fabre svoj rad započela je kao nacionalni laboratorij u Francuskoj, a kasnije se proširila  otvaranjem novih podružnica diljem cijelog svijeta.

U poslovanju Grupe PIERRE FABRE razlikujemo tri glavne aktivnosti:
•farmaceutska proizvodnja
•homeopatska – fito proizvodnja
•dermatokozmetička proizvodnja

U prodaji dermatokozmetičkih proizvoda, 56.2% prometa odnosi se na međunarodna tržišta. Pierre Fabre dermatokozmetika nastala je spajanjem farmaceutskog znanja i dermatoloških istraživanja. Pierre Fabre dermatokozmetički proizvodi postali su poznati i prihvaćeni za-hvaljujući visokom stupnju tehnoloških istraživanja poticanih strogim farmaceutskim pravilima i istraživanjem biljaka, što je jedinstveno obilježje ovog proizvođača.

Dvije međunarodno priznate grupe proizvoda su:
•dermatološka grupa proizvoda: Avene, A-DERMA, Ducray, Pierre Fabre Dermatologie,
•dermofarmaceutska grupa proizvoda: Klorane, Elancyl.

Svojim farmaceutskim usmjerenjem, grupa Pierre Fabre postala je svjetski uzor u području dermatokozmetike i pouzdan partner farmaceuta u svijetu.

Pierre Fabre / Eau Thermale Avène

Eau Thermale Avène proizvodi su dermokozmetički proizvodi što znači da zadovoljavaju visoke kriterije primjene u dermatologiji. Namijeni prvenstveno osjetljivoj koži, Eau Thermale Avène proizvodi izvor su olakšanja za kožu koja pokazuje probleme u svakodnevnim i stresnim situacijama.

Svi Eau Thermale Avène proizvodi sadrže Avène termalnu mineralnu vodu koja je ime dobila po malom mjestu na jugu Francuske gdje izvire. Koristi se u Hidroterapijskom dermatološkom centru Avène, termalnom lječilištu, kao pomoć u liječenju dermatoloških stanja kao što su psorijaza i atopijski dermatitis.

Proizvodi Eau Thermale Avène predstavljaju potpunu njegu kod različitih stupnjeva osjetljivosti kože kao što su pojačana osjetljivost, netolerantna i alergijama sklona koža.

Pierre Fabre / Ducray

Proizvodi Ducray dermokozmetički su proizvodi poznati po njezi kose i vlasišta, a nude i rješenja kod različitih dermatoloških problema kao što su prhut, seborejički dermatitis, gubitak i jačanje kose i osjetljivo vlasište.

Pierre Fabre / A-DERMA

A-DERMA je linija proizvoda za čišćenje i njegu kože novorođenčadi i male djece; osjetljive kože djece i odraslih; nadražene, oštećene i iritirane kože; vrlo suhe i atopične kože a čiji je osnovni aktivni sastojak prirodnog podrijetla – ekstrakt Rhealba® zobi. Zob je dobro poznata žitarica koja se zbog svojih sastojaka odavno koristi. Brašno zobi koristilo se u kupkama i oblozima za ublažavanje svrbeža, iritacije i suhoće kože. U Laboratorijima A-DERMA odabrana je posebna vrsta “bijele” zobi patentirana pod nazivom Rhealba® zob.

Rhealba® zob – ekskluzivna djelatna tvar A-DERMA proizvoda:

■ odabrana među 80 različitih vrsta zobi, zahvaljujući svojim specifičnim djelovanjanjima i to protuupalnom, omekšavajućem, hidratacijskom i umirujućem;

■ rezultat je 20 godina istraživanja i stjecanja ekspertnog znanja o djelatnoj tvari;

■ u svim stadijima uzgoja i ekstrakcije Rhealba® zobi provodi se stroga kontrola Phytofiliere Pierre Fabre;

■ ekstrakti Rhealba® zobi su titrirani i standardizirani.

Pierre Fabre / Klorane

Klorane proizvodi za njegu kose i vlasišta prirodni su i sadrže isključivo ekstrakte ljekovitih biljaka. Sve je počelo godine 1965. kad mr. pharm. Pierre Fabre kupuje Laboratorije Klorane, malu kozmetičku tvrtku na jugu Francuske koja se bavi proizvodnjom sapuna. Već godinu dana poslije proizvode prvi šampon, na bazi kamilice, koji i danas čini važan dio linije proizvoda za njegu kose. Proizvodnju dalje proširuju preparatima za njegu kose, lica i tijela, čija su osnova biljke i njihove djelotvorne komponente.

Filozofija Laboratorija Klorane zasniva se na strasti prema prirodi i biljnom svijetu, a biljke su glavni predmet njihovih istraživanja i izvor aktivnih tvari za kozmetičke preparate. Na temelju svoje filozofije kreiraju jedinstven sustav, Phytofiliere, koji jamči visok stupanj kvalitete, sigurnosti i djelotvornosti. Phytofiliere omogućuje kontrolu svakog koraka, od istraživanja biljnog svijeta i pronalaska aktivnih tvari do proizvodnje krajnjeg preparata. Ovim sustavom Laboratoriji Klorane imaju potpunu kontrolu prilikom stvaranja proizvoda, uz dokaz jamstva sigurnosti i djelotvornosti u svrhu zaštite krajnjeg potrošača.
Sustav Phytofiliere sastoji se od četiri faze: istraživanje biljaka i prirodnih sastojaka, uzgoj odabranih biljaka u kontroliranim uvjetima, sabiranje biljaka i ekstrakcija aktivnih biljnih tvari posebnim postupcima te proizvodnja krajnjeg preparata.