Medex je jedan od vodećih europskih proizvođača dodataka prehrani na bazi meda i drugih prirodnih proizvoda.

Gelee royale super 

Gelée royale super u praktičnoj staklenoj bočici čuva kompleksni prirodni sastav matične mliječi i jednostavan je za upotrebu. Jedna bočica sadrži 500 mg matične mliječi.

Proizvod se takođe može pohvaliti kontroliranim kvalitetom, jer sadrži standardiziran sadržaj nezasićenih masnih kiselina 10 HDA (10-hidroksi-2-decenska kiselina) u matičnoj mliječi. Posebnost matične mliječi zasniva se upravo na sadržaju 10 HDA koji se u prirodi ne može naći nigdje drugdje, i koji je ključno mjerilo kvalitete matične mliječi.

Započnite dan s proizvodom Gelée royale i pobrinite se da neželjene posljedice svakodnevnih obaveza postanu samo još prošlost.

Propolis oral sprej

Propolis oral na bazi vode čuva prirodna svojstva propolisa bez karakterističnog i gorkog okusa.

Proizvod uz propolis na bazi vode sadrži i med, ehinaceu, niacin, koji pridonosi očuvanje zdravih sluznica i vodeni ekstrakt kadulje. Djeluje preventivno i ljekovito kod upaljenog i bolnog grla te pomaže kod upale sluznice, usne šupljine i upale desni. Takođe ublažava tegobe sa aftama i herpesom.

Propolis oral na bazi vode je jednostavan za upotrebu i iako je u staklenoj bočici, prikladan je i za u torbicu. Zato ga uvijek možete imati uz sebe, ne samo kod kuće, već i kada ste na poslu, na hladnom zraku, u prostorijama s mnogo ljudi ili si jednostavno želite osvježiti dah. Pomoću aplikatora moći ćete bez problema dostići željeno mjesto primjene.

Apisirup 

Apisirup® s odabranim sastojcima ublažava kašalj koji nadražuje i predstavlja pomoć kod zaštite dišnih organa. Njegova osnova je med koji u sirupu zajedno s propolisom djeluje dezinfekcijski i ujedno jača imunitet. Majčina dušica i sljez doprinose zdravoj sluznici i ublažavaju promuklost koja nastaje prilikom prehlade.

Apisirup® je prikladan i za odrasle i za djecu, a budući da smiruje kašalj možete ga uzeti i navečer i noću. Zbog meda možete već otvoreni proizvod koristiti sve do roka navedenog na ambalaži, i čuvati ga na sobnoj temperaturi.