Soskin kozmetika promotivni popust 20%
1. siječnja 2017
Popust 20% na Sache kozmetiku
5. listopada 2017

20% popusta na Natural Wealth

Iskoristite 20% popusta na Natural Wealth proizvode od 16.01. do 21.01.2017. u našim ljekarnama.

S ponosom vam predstavljamo dva nova proizvoda iz Natural Wealth® linije u inovativnom obliku granula za otapanje u ustima – ABC Plus™ DIREKT i B KOMPLEKS.

ABC Plus™ DIREKT sadrži 12 vitamina i 8 minerala te u samo jednoj vrećici osigurava 100% preporučenog dnevnog unosa vitamina. Dostupan je u obliku granula koje se primjenjuju i otapaju direktno u ustima bez upotrebe vode, a odličnog su okusa naranče i manga.

ABC Plus™ DIREKT praktičan je dodatak svakodnevnoj prehrani, a preporučuje se za smanjenje umora i zdrav imunitet te za nadopunu dnevnih potreba vitamina i minerala.

B KOMPLEKS granule u samo jednoj vrećici osiguravaju 200% preporučenog dnevnog unosa vitamina B1, B2, B6, B12, pantotenske kiseline i folata, za direktnu energiju te smanjenje umora i iscrpljenosti. Granule B KOMPLEKSA također se primjenjuju direktno u ustima bez upotrebe vode, a osvježavajućeg su i ugodnog okusa breskve i marakuje.

Vitamin B6 doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije, normalnoj funkciji imunološkog i živčanog sustava te smanjenju umora i iscrpljenosti.